Barcelona i Maresme

CA EN ES

Cada nou projecte wordpress et dona l’oportunitat d’aprendre

Una de les pàgines web en la que més he fruït treballant-hi és l’última que he lliurat: la de la Fundació Maria Raventós. Els qui us dediqueu al món del wordpress convindreu amb mi que cada nou projecte té algun repte amagat, atès que els client acostumen a demanar-te alguna característica que no has implementat mai i que t’obliga a investigar quina és la millor manera de fer-ho.

En aquests cas, vaig endinsar-me en el món dels formularis avançats. L’entitat tenia la necessitat d’inserir un formulari de donacions amb elements que precisaven d’opcions de diverses passes, camps amb lògica condicional o camps de càlcul, per exemple, per a què es mostrés la deducció de cada donació per a la declaració de l’IRPF.  En primer lloc vaig provar el plugin Piotnet Addons For Elementor, però després de barallar-m’hi durant algunes setmanes, i davant el mal funcionament i el deficient suport tècnic, vaig optar per canviar d’opció.

Va ser llavors quan vaig descobrir Forminator Pro. Amb aquesta extensió, tot va ser molt més fàcil; té una interfície que s’entén a la primera, moltíssimes prestacions addicionals i, a més, els seus tècnics em van ajudar amb algunes cadenes de CSS que se’m resistien. Un altre dels factor que em va fer decidir per Forminator va ser la possibilitat que els visitants poguessin fer donacions recurrents, és a dir, que se’ls cobrés de forma automàtica cada mes, cada trimestre o cada any.

Un bon aliat en aquest últim aspecte va ser la plataforma de pagament Stripe, amb la que no havia treballat encara. A canvi de petites comissions que, d’una altra manera, perceben les entitats bancàries quan et faciliten una passarel·la de pagament, Stripe s’encarrega dels cobraments amb targeta sense que la gestió hagi de passar per l’entitat de la web en qüestió, cosa que significa una important descàrrega de feina relacionada amb la caducitat de les targetes i amb els certificats de donacions.

Es tracta, així doncs, d’un dels projectes web amb els què he quedat més satisfet, construit modificant un dels dissenys de la llibreria de kits d’Elementor, amb una imatge neta, una fàcil navegabilitat i uns continguts ben ordenats, gràcies també a la bona feina de la meva interlocutora a la Fundació. Estareu d’acord en què és genial treballar a gust, satisfer el client i, de retruc, aprendre cada dia una mica més.

Comparteix el Post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad